MCI: T: +386 51 231 049  |  E: info@mcidrija.si    HOSTEL: T: +386 40 808 022  |  E: hostel@mcidrija.si

Predavanje o prehrani: Kua nej im?

sreda, 03 marec 2021 18:00

Vabljen_a, da se nam pridružiš na predavanju o prehrani! 

Z ustrezno prehrano se lahko učimo dlje in zapomnimo več, lahko izboljšamo in okrepimo svoj imunski sistem, lahko zdržimo dolge ure v šoli ali na faksu, popoldanski trening in tudi olajšamo jutranjega mačka!

Predavanje bo vodila Katja Simić, diplomirana dietetičarka in znana predavateljica o prehrani. Pojem dietetike je preko znanega reality showa pripeljala na široke zaslone v slovenskih domovih, tokrat pa bo predavala prav za MC Idrija. Dietetika je tista mlada veda, ki združuje medicinsko znanje o vplivu prehrane na telo, o človeških potrebah glede na naše značilnosti, in specifike, ki jih narekujejo naša pestra življenja in raznoliki urniki in navade.

Predavanje bo potekalo v zaprti skupini prek Zoom aplikacije, zato so obvezne predhodne prijave. Začetek je ob 18. uri, konec pa je predviden do 20. ure. Samo predavanje traja 90 minut, potem pa bo čas za VinO, kot ga poimenujeta naša organizatorja - Vprašanja in odgovori.;)


PRIJAVE:

Prijave zbiramo na Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled. ali prek zasebnega sporočila na našem FB profilu s pripisom vašega elektronskega naslova.
Zoom povezavo boste prejeli na vaš mail en dan pred dogodkom.V primeru večjega števila prijav imajo prednost mladi do 30. leta in iz lokalnega okolja.

Dejavnosti Večgeneracijskega centra Goriške so brezplačne. Projekt Večgeneracijski center Goriške – svetla stran življenja sofinancirata Ministrstvo za delo, družino, socialne zadeve in enake možnosti ter Evropska unija iz sredstev ESS.
 
 
 

Več informacij o Dietetik priporoča pa najdete na naslednjih povezavah:
Spletna stran - https://www.dietetik-priporoca.si/
Facebook - https://www.facebook.com/DietetikPriporoca/
Instagram - https://www.instagram.com/katja_dietetikpriporoca
11_logo_VGC_goriske-01_ROK_26012017.jpgLogo_EKP_socialni_sklad_SLO.jpglogo_mddsz.jpg

PRP LEADER EU SLO barvni 1 2