MCI: T: +386 51 231 049  |  E: info@mcidrija.si    HOSTEL: T: +386 40 808 022  |  E: hostel@mcidrija.si

Corona Cleaning Challenge (konec)

nedelja, 29 november 2020 16:00
Vabimo vas, da se nam pridružite na Evropskem tednu zmanjševanja odpadkov! Skupaj pokažimo, da nam je mar za naše okolje!
Vsak od nas ima kotiček v naravi, kamor najraje zahaja sam_a ali s svojo družino. Lahko je to najljubša sprehajalna pot, kjer se nadihate svežega zraka. Mogoče pa klopca za hišo ali pa ulica, kjer se srečate s svojimi sosedi in malo poklepetate. Nenazadnje tudi tvoja soba potrebuje malo svežega vetra? ?
Ohranimo te naše kotičke! Akcija Corona Cleaning Challenge bo potekala individualno v zadnjem tednu novembra, torej od sobote, 21. 11. do nedelje, 29. 11. 2020. Vabimo vas, da se prijavite prek našega obrazca: https://forms.gle/YSRcPm9ZUoLouXLt9, kjer nam zaupate, kateri kotiček ste si izbrali, in ali potrebujete za svojo akcijo rokavice/vrečke. Te boste po dogovoru lahko prevzeli na naši Mali terasi.
V okviru akcije bo potekal tudi natečaj fotografije CCC. V zasebno sporočilo na FB ali na Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled. nam pošljite fotografije vaše čistilne akcije PREJ in POTEM.
 
 
frf5
 
 
Dogodek se izvaja v okviru projekta Zmanjšaj! Naložbo sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj. 

PRP LEADER EU SLO barvni 1 2