MCI: T: +386 51 231 049  |  E: info@mcidrija.si    HOSTEL: T: +386 40 808 022  |  E: hostel@mcidrija.si

TRAJNOSTNO ŽIVLJENJE: UREJANJE VRTA, USTVARJALNICA, PREDAVANJE

torek, 20 oktober 2020 16:00

Si ljubitelj_ica rastlin? Imaš doma cvetlične lončke, ki potrebujejo nov veter? Ne potrebuješ kupovati novih! Pridruži se nam na naši ustvarjalnici, kjer bomo krasili stare cvetlične lončke in jim tako omogočili novo življenje! Delavnico bo vodila Hana Jereb, ki ima prav posebno žilico za ustvarjanje! Vabljen_a, da prineseš s seboj svoj cvetlični lonček in v kolikor imaš doma kakšnega potaknjenca bomo veseli izmenjav! Ustvarjalnica bo potekala med 16.00 in 18.00. Prijave zbiramo na Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled..

Ob 18h bo sledilo predavanje Manje Vrenko iz Sončnega griča, društva za trajnostno kulturo bivanja. Z nami bo delila dobre prakse na področju trajnostnega življenja, katere poznamo in katere izvajajo v njihovi vasi. Lepo vabljeni, da se nam pridružite! Prijave zbiramo na Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled..

MCI pa bo aktiven že vse od 13h dalje, saj bo urejal svoj vrtiček za prihajajočo zimo! Vabljen, da se pridružiš. Potekalo bo med 13.00 in 16.00. V primeru slabega vremena vrtičkanje odpade.

Dogodek bo potekal na prostem, na terasi MCI!

PRP LEADER EU SLO barvni 1 2