MCI: T: +386 51 231 049  |  E: info@mcidrija.si    HOSTEL: T: +386 40 808 022  |  E: hostel@mcidrija.si

POLETNA IZMENJEVALNICA MCI

sobota, 04 julij 2020 16:00

Dolgo pričakovana izmenjevalnica je tu! Tokrat v poletni verziji - brez bund, a še vedno z noro družbo in odlično glasbo, za katero bo poskrbela Looni! ;)

Se še spomnite naših navodil? ;)

... Vzemite si eno popoldne, prižgite svojo najljubšo glasbo, odprite omare in prebrskajte vaše kupčke oblačil (ja, tudi tiste čisto zadaj, na katere že nekaj časa ni posijalo sonce), naredite privatno modno pisto in zložite nekje v kotiček sobe oblačila, v katerih se ne počutite dobro ali pa jih niste oblekli niti enkrat v preteklem letu ali dveh, so vam mogoče premajhna, prevelika, ne odražajo več vašega stila in vam skratka le zasedajo prostor v omari … Hkrati pa bodite pozorni, da so lepo ohranjena in jih ne polagajte na stran zato, ker so poškodovana, sprana, ipd. Za to lahko ustvarite drug kupček. ;)

In kaj potem?

Shranjen kupček prinesite na našo izmenjevalnico, ki bo potekala v soboto, 4. 7. 2020 od 16h do 19h v parku pred MC Idrija!

PRAVILA:

- Vsak_a, lahko prinese največ 5 KOSOV oblačil oziroma dodatkov.

- Oblačila naj bodo sveže oprana, dodatki pa naj bodo primerno očiščeni.

- Izmenjate lahko ženska, moška in otroška oblačila, obutev in modne dodatke.

- Vsi kosi morajo biti čisti in nepoškodovani, takšni, kot bi si jih sami želeli prejeti. Sprejmemo samo obutev, ki nima vidnih znakov nošenja, pri tem ciljamo predvsem na zgrešene nakupe ali obutev, ki je bila enkrat nošena.

- Pri izmenjavi velja pravilo ODNESEŠ, KOLIKOR PRINESEŠ, vendar bomo veseli tudi, če boste odnesli kakšen kos več, saj je namen same izmenjevalnice ravno to, da stvari dobijo nov dom.

- Oblačila naj bodo sezoni primerna, torej ne prinašajte izrazito zimskih oblačil, saj bo temu namenjena naslednja izmenjevalnica.

- Ne sprejemamo reklamnih majic in spodnjega perila.

- Bodite pozorni na osebne stvari, tudi na oblačila, ki jih ne nameravate zamenjati, da ne pride do nesporazumov.

- Spodbujamo, da premislite pri izbiri oblačil, ki bi jih radi pomerili. Ponujamo možnost, da oblačila, ki so vam všeč nesete domov in če vam ne ustrezajo, jih tekom meseca vrnete nazaj v mladinski center.

- Upoštevajte higienska priporočila in svoja nova oblačila doma dobro operite.

Obisk na dogodku je brezplačen, vljudno vabljeni v našo družbo tudi tisti, ki oblačil ne boste menjali!

V primeru dežja izmenjevalnica odpade.

**Dogodek se bo izvedel v sklopu projekta »Zmanjšaj!«. Naložbo sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.

 

Logo Projekt Zmanjšaj 1

PRP LEADER EU SLO barvni 1 2